marți, 19 ianuarie 2010

John Cena in anul 2007

2007

Anul 2007 este unul important pentru Cena. Chiar la începutul anului, el a avut un meci cu Kevin Federline, unde John a terminat meciul învins. Mai târziu, în acea noapte Cena s-a răzbunat pe Federline printr-un „body slamming” în spatele scenei. Tot la începutul lui 2007 John Cena a devenit primul care l-a invins pe Samoanul Buldozer, Umaga.

A avut nenumărate conflicte cu Regele Booker, Bobby Lashley, Randy Orton, Mick Foley, Great Khali, Umaga şi mulţi alţii. John Cena a devenit cunoscut în primul rând ca jucător de wrestling, dar în afară de timpul petrecut în ring, el face şi muzică. Şi-a interpretat cea de-a cincea melodie de intrare la Campionatul World Wrestling Entertainment, piesa „Basic Thugonomics”, piesa apărând şi pe albumul cu coloana sonoră a WWE, intitulat „WE Originals”. Un alt cântec al lui John Cena, „Untouchables” a apărut, de asemenea pe un disc soundtrack WWE - „Theme Addict”.

LP-ul de debut a fost înregistrat împreună cu vărul sau, Tha Trademarc şi se numeşte `You Can't See Me`. Primul single de pe acest material a fost `Bad, Bad Man`. Melodia a beneficiat de un videoclip, o parodie a culturii anilor ’80 si a show-ului de televiziune `The A-Team`. Cel de-al doilea single de pe „You Can't See Me” a fost „Right Now”.

John Cena a colaborat cu mai multe personalităţi din lumea hip hop-ului, printre care Bumpy Knuckles, 7L & Esoteric, MURS , E-40 şi Chingo Bling. Spre sfârşitul anului 2007 a pierdut centura în urma unei accidentări la braţul drept, iar noul Campion WWE este Ucigaşul de Legende Randy Orton.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu