marți, 19 ianuarie 2010

Inceput...John Cena

Cena şi-a început cariera de wrestler în anul 2002, la Ultimate Pro Wrestling (UPW), sub numele de „Prototype”. După UPW a semnat un contract cu WWE. World Wrestling Entertainment 2003 John Cena are un meci la Backlash cu Brock Lesnar unde Lesnar isi pune centura WWE la bataie dar Cena pierde acest meci si aceasta sansa la titlu La Judgement Day John Cena face echipa cu cei de la FBI si se infrunta cu Chris Benoit,Rhino si Spanky.. Cena si echipa FBI castiga meciul La Vengeance 2003 John Cena se infrunta cu The Undertaker unde Cena pierde acest meci La Velocity John Cena se infrunta cu American Dragon unde Cena castiga meciul La No Mercy John Cena castiga meciul cu Kurt Angle

Începând din 2004, popularitatea lui Cena a început să crească. La începutul anului a participat la pay-per-view-ul anual Royal Rumble. Acesta a rămas printre ultimi 6 în ring, dar a fost eliminat de Big Show. După eliminare, a început o feudă între el şi Big Show, rezultând câştigarea titlului Statelor Unite de către Cena la WrestleMania 20 după o lovitură cu lanţul şi un FU. John Centura i-a fost luată de Kurt Angle, pe atunci managerul general al Smackdown-ului, după ce Cena l-a lovit accidental. Şi-a recâştigat titlul într-o înfruntare de tipul „Best of 5” împotriva lui Booker T.

Cena a pierdut titlul din nou, de data aceasta în faţa lui Carlito chiar în meciul de debut al acestuia. Acest lucru a fost transformat într-un unghi, pretinzând că Cena ar fi fost înjunghiat de Jesus, paza de corp a lui Carlito. În realitate Cena a luat această pauză pentru a filma producţia „WWE Films The Marine”. Revenit în ring, Cena recâştigă centura Statelor Unite.

Cena a participat în meciul de tip Royal Rumble în ianuarie, unde a rămas în ring cu Batista, elimininându-se amândoi simultan. Vince a ordonat repetarea meciului din momentul în care cei doi s-au eliminat. În final, Batista a câştigat meciul.

După ce l-a învins pe Kurt Angle pentru a-şi asigura participarea în Main Event la WrestleMania 21, Cena l-a învins pe J.B.L. pentru a câştiga titlul WWE. El şi-a modificat centura, făcând-o similiară cu cea US. Pe 6 iunie, la RAW, John Cena a devenit primul wrestler selectat în anualul Draft Lottery, când Eric Bischoff l-a trimis din SmackDown în RAW. Pe 22 august, Cena l-a învins pe Jericho într-un meci „You're Fired” pentru centura WWE, ţinând cont de interferenţa lui Big Show, făcându-i un low blow lui Cena. După meci, Kurt Angle a intrat în ring, atacându-l pe Cena.

După câteva săptămâni, Angle şi Cena au avut un meci la Unforgiven, unde Cena l-a lovit pe Angle cu centura WWE, pierzând prin descalificare, dar rămânând campionul WWE. Cei doi s-au întâlnit din nou la Survivor Series, unde Cena a câştigat curat. Noaptea următoare, Big Show l-a trimis pe Cena în ring, contra lui Kurt Angle şi Chris Masters într-un meci de tip Triple Threat Submission pentru titlul WWE, unde Cena a câştigat facându-l pe Chris Masters să renunţe la meci, facând pentru prima dată cea de a doua sa manevră de final numită STFU.

Când Vince McMahon s-a întors la RAW, pentru a-l necăji pe Big Show în decembrie, Cena l-a ajutat pe Vince McMahon să îl scoată pe Big Show din peisaj, facându-i un FU.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu