marți, 19 ianuarie 2010

John Cena in anul 2006


2006

Cena a reuşit cu succes să îşi menţină tilul WWE într-un Elimination Chamber în ianuarie la New Years Revolution. După meci, Vince McMahon a apărut în culise şi a anunţat că Cena va trebui să îşi apere titlul din nou, dar de data asta împotriva lui Edge. Cena a încasat două Spear-uri sângeroase de la Edge, fiind învins prin PinFall, iar Edge a devenit noul Campion WWE.

Trei săptămâni mai târziu, după ce şi-a pierdut titlul, Cena l-a înfrânt pe Edge la Royal Rumble pentru a recâştiga titlul înapoi. John Cena avea să facă la WrestleMania 22 meciul vieţii oprindu-l pe „Asasinul cerebral” să câştige încă un titlu WWE. Triple H are 10 titluri mondiale câştigate în carieră. Publicul a început să îl placă pe Cena după PPV-ul Backlash când a început să lupte alături de Shawn Michaels în meciuri contra Spirit Squad. După ce Cena s-a oprit să mai lupte împotriva Spirit Squad, a început să lupte împotriva lui Rob Van Dam. La RAW pe 22 mai, Rob Van Dam l-a provocat pe Cena l-a un meci pentru titlu, la PPV-ul care urma să vină, ECW - One Night Stand. La acel PPV, Cena a fost huiduit de toţi fanii, care aveau tot felul de obiecte „Anti-Cena”. Cena a fost vizibil afectat de către reacţia publicului care nu a fost perfect justificată, datorită faptului că acesta este un wrestler strălucit, şi a încercat să facă manevre care nu îi stăteau în fire numai ca să facă publicul să îl placă, deşi publicul din ECW iubeşte doar wrestlerii din acea federaţie, dar publicul i-a răspuns încercărilor lui cu „You still suck” şi veşnicul „BOOO”. Cena şi-a pierdut titlul la acel eveniment când Edge a apărut de sub apron şi i-a făcut lui Cena un Spear peste masă, iar Rob Van Dam i-a aplicat un Five-Star Frog Splash. Cu doi arbitri făcuţi Knockout (primul lovit de Cena, iar al doilea de Edge), Paul Heyman, care nu avea voie să intre în ring, totuşi a intrat numărându-l pe Cena până la 3 şi oferindu-i lui RVD prima sa centură WWE.

După ce Edge i-a luat titlul lui Rob Van Dam, Cena l-a provocat la un meci pentru centura WWE începând iar feuda. Dacă Cena câştiga, primea centura, dar dacă pierdea, era trimis din RAW în SmackDown. Meciul a fost ales de Edge, TLC, pentru că până atunci el nu mai pierduse un astfel de meci, şi a avut loc in Canada, ţara in care s-a născut Edge. El a acceptat meciul, în acel meci, Cena avea să îşi recapete titlul WWE de la Edge, facându-i acestuia un FU de pe o scară peste două mese. După meci şi-a repersonalizat centura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu